Nom, plaques i nosaltres

Som la Rosa Maria i el Jaume, un matrimoni amant del poble de Guimerà i de les coses antigues, per això fa uns anys vam decidir comprar i reformar Cal Caminer. Vam conservar l’estructura original, les parets de pedra i les bigues de fusta o, més ben dit, els troncs d’arbre més rectes que van trobar quan la construien! I vam omplir gairebé totes les estances amb mobiliari antic restaurat per nosaltres. Cal Caminer està feta amb el cor, amb totes aquelles coses que ens agraden i apreciem!

Creiem en la conservació del medi ambient… i és per això que hem intentat fer de Cal Caminer un habitatge sostenible: plaques solars, reciclatge, sistemes d’estalvi d’aigua i de llum… L’any 2007 ens van concedir el Certificat de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya i el 2013 el certificat Ecolabel, Etiqueta Ecològica de la Unió Europea!

Esperem que gaudiu de la casa i del poble com nosaltres,  que us quedin bons records i                                                                                               ganes de repetir la vostra estada!